RECEPTA DE CARNAVAL
Receptes
Caputxino de xampinyons amb escuma de formatg
Ingredients
- 1 ceba
- 1 porro petit
- 400 g de xampinyons (ho pots fer amb altres bolets o bé amb un variat)
- 1 gra d’all
- 500 ml de brou de verdures
- 150 g de formatge crema
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 75 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
- Sal i pebre negre molt
- Un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Dora la ceba, el porro i el gra de all en una paella fonda amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi els xampinyons (o els bolets al gust), cuina–ho tot durant 5 minuts i salpebre-ho.
-
Pas 2
Aboca-hi el brou de verdures (també pot ser de pollastre), cou-ho uns minuts més, fins que els bolets s’estovin lleugerament, i tritura–ho tot.
-
Pas 3
Per preparar la crema, mescla en un cassó a foc suau el formatge crema, el parmesà i la beguda vegetal.
-
Pas 4
Munta els caputxinos posant la crema de bolets en tasses transparentes i, al damunt, un dit d’escuma de formatges. Completa’ls empolsant un pessic de pebre negre molt sobre cada tassa.