Receptes

Caputxino de xampinyons amb escuma de formatg

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Capuchino de champiñones con espuma de queso

RECEPTA DE CARNAVAL

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 porro petit
  • 400 g de xampinyons (ho pots fer amb altres bolets o bé amb un variat)
  • 1 gra d’all
  • 500 ml de brou de verdures
  • 150 g de formatge crema
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • 75 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
  • Sal i pebre negre molt
  • Un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Dora la ceba, el porro i el gra de all en una paella fonda amb oli doliva verge extra. Afegeix-hi els xampinyons (o els bolets al gust), cuinaho tot durant 5 minuts i salpebre-ho. 

  2. Pas 2

    Aboca-hi el brou de verdures (també pot ser de pollastre), cou-ho uns minuts més, fins que els bolets sestovin lleugerament, i trituraho tot. 

  3. Pas 3

    Per preparar la crema, mescla en un cassó a foc suau el formatge crema, el parmesà i la beguda vegetal. 

  4. Pas 4

    Munta els caputxinos posant la crema de bolets en tasses transparentes i, al damunt, un dit descuma de formatges. Completa’ls empolsant un pessic de pebre negre molt sobre cada tassa. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later