La ceba caramel·litzada senti bé a gairebé qualsevol plat, i una bona manera de preparar-la és utilitzant vinagre de Mòdena.
Receptes
Ceba caramel.litzada amb vinagre de Mòdena
Ingredients
- 1 ceba
- Oli d'oliva verge extra Borges
- 500 g de sucre de canya
- 75 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Tallar la ceba ben fina, a la juliana, i fregir-la a foc mitjà amb oli d’oliva verge extra.
-
Pas 2
Una vegada comenci a daurar-se hi afegim un parell de cullerades de sucre de canya (per a una ceba d’uns 500 grams) i ho cuinem a foc lent fins que el sucre es fongui del tot amb la ceba.
-
Pas 3
A continuació, afegim uns 75 ml de vinagre de Mòdena i deixem que la barreja es vagi reduint lentament. Ja tindrem el complement ideal per a qualsevol plat!