Receptes

Ceba caramel.litzada amb vinagre de Mòdena

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Com caramel.litzem ceba amb vinagre de Mòdena?

La ceba caramel·litzada senti bé a gairebé qualsevol plat, i una bona manera de preparar-la és utilitzant vinagre de Mòdena.

Ingredients

  • 1 ceba
  • Oli d'oliva verge extra Borges
  • 500 g de sucre de canya
  • 75 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tallar la ceba ben fina, a la juliana, i fregir-la a foc mitjà amb oli d’oliva verge extra.

  2. Pas 2

    Una vegada comenci a daurar-se hi afegim un parell de cullerades de sucre de canya (per a una ceba d’uns 500 grams) i ho cuinem a foc lent fins que el sucre es fongui del tot amb la ceba.

  3. Pas 3

    A continuació, afegim uns 75 ml de vinagre de Mòdena i deixem que la barreja es vagi reduint lentament. Ja tindrem el complement ideal per a qualsevol plat!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later