Receptes

Cigrons guisats

50 min

Temps

6 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Cigrons guisats

Una recepta vegana, fàcil de preparar i molt saludable!

Ingredients

  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • 400 g de cigrons cuits
  • 400 g de tomàquet triturat
  • 1 culleradeta de pebre dolç
  • 2 cullerades de vinagre de sidra de poma Borges
  • 500 ml de brou de verdures
  • Sal i pebre al gust

Oli d’oliva verge extra

Vinagre de sidra de poma sense filtrar

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una olla a foc mitjà. Pica la ceba i els alls i sofregeix-los fins que siguin daurats.

  2. Pas 2

    Incorpora-hi la pastanaga tallada a rodanxes i el pebrot vermell picat. Cuina-ho tot durant 5 minuts i remena-ho de tant en tant.

  3. Pas 3

    Esbandeix els cigrons i escorre’ls. Afegeix-los a l’olla juntament amb el tomàquet triturat, el pebre dolç i el vinagre de sidra de poma. Cuina-ho tot durant uns minuts i ves-ho remenant.

  4. Pas 4

    Aboca-hi el brou de verdures, mescla-ho bé i porta-ho a ebullició.

  5. Pas 5

    Abaixa el foc i cuina-ho a foc lent durant 20 minuts. Salpebre-ho al gust.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later