Una recepta vegana, fàcil de preparar i molt saludable!
Receptes
Cigrons guisats

Ingredients
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 pastanaga
- 1 pebrot vermell
- 400 g de cigrons cuits
- 400 g de tomàquet triturat
- 1 culleradeta de pebre dolç
- 2 cullerades de vinagre de sidra de poma Borges
- 500 ml de brou de verdures
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una olla a foc mitjà. Pica la ceba i els alls i sofregeix-los fins que siguin daurats.
-
Pas 2
Incorpora-hi la pastanaga tallada a rodanxes i el pebrot vermell picat. Cuina-ho tot durant 5 minuts i remena-ho de tant en tant.
-
Pas 3
Esbandeix els cigrons i escorre’ls. Afegeix-los a l’olla juntament amb el tomàquet triturat, el pebre dolç i el vinagre de sidra de poma. Cuina-ho tot durant uns minuts i ves-ho remenant.
-
Pas 4
Aboca-hi el brou de verdures, mescla-ho bé i porta-ho a ebullició.
-
Pas 5
Abaixa el foc i cuina-ho a foc lent durant 20 minuts. Salpebre-ho al gust.