Recipes

Com cuinar salmó

15 min

Time

4 persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Com cuinar salmó

Una recepta fàcil de preparar, molt saludable i ideal per qualsevol sopar en família.

Ingredients

  • 4 lloms de salmó
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic de mòdena Borges
  • 1 cullerada de mel
  • Sal i pebre al gust
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

  2. Step 2

    En una paella ben calenta amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra, cuina el salmó d’una banda i de l’altra. Salpebra.

  3. Step 3

    Afegeix-hi la salsa anterior i dona voltes al salmó perquè s’impregni i cuina-ho tot junt, a foc mig-baix, fins que la salsa quedi ben espessa.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later