Receptes

Com cuinar salmó

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Com cuinar salmó

Una recepta fàcil de preparar, molt saludable i ideal per qualsevol sopar en família.

Ingredients

  • 4 lloms de salmó
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic de mòdena Borges
  • 1 cullerada de mel
  • Sal i pebre al gust
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    En una paella ben calenta amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra, cuina el salmó d’una banda i de l’altra. Salpebra.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la salsa anterior i dona voltes al salmó perquè s’impregni i cuina-ho tot junt, a foc mig-baix, fins que la salsa quedi ben espessa.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later