Receptes

Coquetes de Santa Teresa

30 min

Temps

10 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Coquetes de Santa Teresa

Ingredients

  • 1 barra de pa dur
  • 600 ml de llet sencera/beguda vegetal Borges Natura
  • 2 branques de canyella
  • ½ llimona
  • 100 g de sucre
  • 3 ous
  • Oli d’oliva Borges Especial Fregits
  • Una mica de canyella per empolsar
  • Una mica de sucre per empolsar

Beguda de nou

Aceite Borges Especial Fritos

Borges Especial Fregits

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el pa a llesques d’uns 2 cm de gruix. 

  2. Pas 2

    En un cassó, bull la llet juntament amb les branques de canyella, les ratlladures de la mitja llimona i el sucre. Quan arribi a bullir, aboca-la en un plat fons. 

  3. Pas 3

    En un altre plat fons, bat els tres ous. 

  4. Pas 4

    Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una paella a foc viu. Suca les llesques de pa, una per una, en el plat de la llet, de manera que quedin ben amarades (han d’estar toves, però sense que s’esmicolin). Després passa-les per l’ou batut. 

  5. Pas 5

    Fregeix les coquetes en l’oli. Quan s’hagin daurat per un costat, tomba-les i espera que es daurin per l’altre. 

  6. Pas 6

    Coloca les coquetes damunt de paper de cuina perquè aquest absorbeixi les restes d’oli. Empolsa-les amb canyella i sucre. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later