Talla el pa a llesques d’uns 2 cm de gruix.
Receptes
Coquetes de Santa Teresa
Ingredients
- 1 barra de pa dur
- 600 ml de llet sencera/beguda vegetal Borges Natura
- 2 branques de canyella
- ½ llimona
- 100 g de sucre
- 3 ous
- Oli d’oliva Borges Especial Fregits
- Una mica de canyella per empolsar
- Una mica de sucre per empolsar
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un cassó, bull la llet juntament amb les branques de canyella, les ratlladures de la mitja llimona i el sucre. Quan arribi a bullir, aboca-la en un plat fons.
-
Pas 3
En un altre plat fons, bat els tres ous.
-
Pas 4
Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una paella a foc viu. Suca les llesques de pa, una per una, en el plat de la llet, de manera que quedin ben amarades (han d’estar toves, però sense que s’esmicolin). Després passa-les per l’ou batut.
-
Pas 5
Fregeix les coquetes en l’oli. Quan s’hagin daurat per un costat, tomba-les i espera que es daurin per l’altre.
-
Pas 6
Col·loca les coquetes damunt de paper de cuina perquè aquest absorbeixi les restes d’oli. Empolsa-les amb canyella i sucre.