Recipes

Costelles de porc amb mongetes i espinacs

20 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Chuletas de cerdo con alubias y espinacas

Ingredients

  • 4 costelles de porc de mida mitjana
  • 500 g de mongetes
  • 500 g d’espinacs
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Una ceba mitjana
  • Sal i pebre
  • Herbes al gust (romanĂ­, herbes provençals, etc.)

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Pots fer aquest plat amb unes mongetes comprades cuites, perĂČ si prefereixes coure-les a casa, caldrĂ  deixar-les en remull durant 12 hores. A continuaciĂł, cou-les almenys durant 2 hores en aigua bullint (si vols donar-hi mĂ©s gust, posa-hi un all i una ceba).

  2. Step 2

    En una paella gran i fonda amb oli d’oliva verge extra força calent, sofregix la ceba ben picada; una cop daurada, posa-hi les costelles de porc. Tira-hi les herbes i salpebre-ho.

  3. Step 3

    Cuina les costelles per tots dos costats i, quan gairebé estiguin fetes, afegeix a la paella les mongetes cuites i els espinacs tallats a tires. Rectifica de sal si fa falta i cuina-ho tot junt durant uns minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later