Pots fer aquest plat amb unes mongetes comprades cuites, perĂČ si prefereixes coure-les a casa, caldrĂ deixar-les en remull durant 12 hores. A continuaciĂł, cou-les almenys durant 2 hores en aigua bullint (si vols donar-hi mĂ©s gust, posa-hi un all i una ceba).
Recipes
Costelles de porc amb mongetes i espinacs

Ingredients
- 4 costelles de porc de mida mitjana
- 500 g de mongetes
- 500 g dâespinacs
- Un raig dâoli dâoliva verge extra Borges
- Una ceba mitjana
- Sal i pebre
- Herbes al gust (romanĂ, herbes provençals, etc.)
Step by step
-
Step 1
-
Step 2
En una paella gran i fonda amb oli dâoliva verge extra força calent, sofregix la ceba ben picada; una cop daurada, posa-hi les costelles de porc. Tira-hi les herbes i salpebre-ho.
-
Step 3
Cuina les costelles per tots dos costats i, quan gairebé estiguin fetes, afegeix a la paella les mongetes cuites i els espinacs tallats a tires. Rectifica de sal si fa falta i cuina-ho tot junt durant uns minuts.