Receptes

Costelles de porc amb mongetes i espinacs

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Chuletas de cerdo con alubias y espinacas

Ingredients

  • 4 costelles de porc de mida mitjana
  • 500 g de mongetes
  • 500 g d’espinacs
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Una ceba mitjana
  • Sal i pebre
  • Herbes al gust (romaní, herbes provençals, etc.)

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pots fer aquest plat amb unes mongetes comprades cuites, però si prefereixes coure-les a casa, caldrà deixar-les en remull durant 12 hores. A continuació, cou-les almenys durant 2 hores en aigua bullint (si vols donar-hi més gust, posa-hi un all i una ceba).

  2. Pas 2

    En una paella gran i fonda amb oli d’oliva verge extra força calent, sofregix la ceba ben picada; una cop daurada, posa-hi les costelles de porc. Tira-hi les herbes i salpebre-ho.

  3. Pas 3

    Cuina les costelles per tots dos costats i, quan gairebé estiguin fetes, afegeix a la paella les mongetes cuites i els espinacs tallats a tires. Rectifica de sal si fa falta i cuina-ho tot junt durant uns minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later