Receptes

Crema de cacau i anacards

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Crema de cacau i anacards

Ingredients

  • 150 g d’anacards Borges Natura
  • 50 g de cacau pur en pols
  • 100 g de mel
  • 100 ml d’aigua

Anacard cru

Pas a pas

  1. Pas 1

    Torra els anacards al forn a 180ºC durant uns 10-12 minuts. Triturals bé a la picadora. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi el cacau, la mel i laigua i tritura-ho tot fins a aconseguir una mescla homogènia. 

  3. Pas 3

    Si és necessari, rectifica daigua per aconseguir la textura desitjada. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later