Receptes

Crema de carbassa i ametlles

30 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Crema calabaza

Ingredients

  • 2 porros
  • 500 g de carbassa
  • 1 patata petita
  • Mitja ceba
  • Una tassa de beguda d'ametlla Borges Natura
  • Ametlles Borges
  • Oli d'oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Ametlla crua repelada

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Sofregir en una olla la carabassa, el porro i la patata amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Salpebra.

  2. Pas 2

    Afegeix aigua fins a cobrir les verdures i cuina a foc viu durant uns 20 minuts, amb cura de que l’aigua no s’evapori.

  3. Pas 3

    Cola les verdures i reserva l’aigua de cocció. Després aboca sobre les verdures la tassa de beguda vegetal i tritura-ho tot junt. Afegeix lentament aigua de cocció a la barreja fins aconseguir la textura desitjada mentre segueixes batent.

  4. Pas 4

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later