Amb beguda vegetal i pistatxos!
Receptes
Crema de carbassó i cúrcuma
Ingredients
- 1 ceba mitjana
- 200 g de porro
- 300 g de carbassó
- 400 g de patates
- Una culleradeta de cúrcuma
- 200 g de beguda vegetal d’ametlla Borges Natura
- Oli d’oliva verge extra Borges
- 4 ous
- 80 g de festucs Borges
Pas a pas
-
Pas 1
En una sartén amb oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba i el porro a foc mig. Un cop daurats, afegeix-hi el carbassó, pelat, i ofega-ho tot junt. Tira-hi les patates, pelades i tallades a trossos, i cuina les verdures 5 minuts més.
-
Pas 2
En un cassó, posa-hi les verdures i aigua (o brou de pollastre, si ho prefereixes) fins a cobrir-les; procura que no hi hagi un excés de líquid, sinó la quantitat justa perquè es coguin. Afegeix-hi la cúrcuma, salpebre-ho i cuina-ho tot a foc mig durant uns 20 minuts. A continuació, incorpora-hi la beguda vegetal i tritura-ho.
-
Pas 3
Preparar l’ou escalfat. Una manera molt fàcil de fer-ho és trencar l’ou damunt de paper film (condimenta’l amb sal i espècies al gust), fer un nus perquè quedi ben segellat i introduir-lo en un cassó amb aigua bullint durant uns minuts.
-
Pas 4
Decora cada plat de crema amb un rajolí d’oli d’oliva i completa-ho amb l’ou escalfat i amb uns festucs triturats pel damunt.