Una crema vegana i saludable. Una opció ideal per a sopars lleugers.
Receptes
Crema de coliflor

Ingredients
- 1 coliflor mitjana
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 500 ml de beguda de nous Borges
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Toppings
- Fruits secs picats
- Formatge ratllat
- Rajolí extra de beguda vegetal
Pas a pas
-
Pas 1
Cou els poms de la coliflor en una olla amb aigua i sal durant 10-12 minuts, fins que siguin tendres. Escorre’ls i reserva’ls.
-
Pas 2
En una paella, escalfa l’oli d’oliva i salta-hi la ceba i els alls picats. Incorpora-hi la coliflor i cuina-ho tot durant uns minuts.
-
Pas 3
Tritura la coliflor cuita, la ceba i els alls juntament amb la beguda vegetal calenta fins a aconseguir una textura suau i cremosa. Salpebre-la.
-
Pas 4
Afegeix-hi toppings al gust: un grapat de fruits secs picats, un rajolí de beguda vegetal en espiral o una mica de formatge ratllat.