Receptes

Crema de coliflor

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Crema de coliflor

Una crema vegana i saludable. Una opció ideal per a sopars lleugers.

Ingredients

  • 1 coliflor mitjana
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 500 ml de beguda de nous Borges
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Toppings

  • Fruits secs picats
  • Formatge ratllat
  • Rajolí extra de beguda vegetal

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i arròs

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou els poms de la coliflor en una olla amb aigua i sal durant 10-12 minuts, fins que siguin tendres. Escorre’ls i reserva’ls.

  2. Pas 2

    En una paella, escalfa l’oli d’oliva i salta-hi la ceba i els alls picats. Incorpora-hi la coliflor i cuina-ho tot durant uns minuts.

  3. Pas 3

    Tritura la coliflor cuita, la ceba i els alls juntament amb la beguda vegetal calenta fins a aconseguir una textura suau i cremosa. Salpebre-la.

  4. Pas 4

    Afegeix-hi toppings al gust: un grapat de fruits secs picats, un rajolí de beguda vegetal en espiral o una mica de formatge ratllat.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later