Receptes

Crema de fredolics amb cacauets

20 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 300gr de fredolics
  • 1/2 litre d'aigua
  • 1 porro
  • 50gr de Cacauets Borges
  • Julivert
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Sal

Cacauets fregits i salats

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Netejar els fredolics amb aigua, escórrer sobre paper de cuina i reservar. Daurar el porro en una olla, afegir els fredolics i saltejar durant tres minuts. Afegir aigua bullint i coure durant 10 minuts. Posteriorment, triturar.
    Saltar els cacauets a part amb una mica de julivert i posar sobre de la crema un cop servida en un plat o bol.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later