Receptes

Croquetes casolanes i fácils

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetes casolanes

De pollastre i formatge blau!!

Ingredients

  • 1 ceba mitjana
  • 250 g de pollastre cuit (poden ser sobres de pollastre a l’ast)
  • 175 g de farina
  • 400 ml de beguda d'avellana Borges Natura
  • 80 g de formatge blau
  • 150 g de pa ratllat per arrebossar
  • 1 ou mitjà
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Beguda d’avellana

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla la ceba i ofega-la en una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan s’hagi daurat, afegeix-hi el pollastre trossejat. Salpebre-ho i deixa-ho uns minuts a foc mig.

  2. Pas 2

    Incorpora-hi la farina i cuina-la juntament amb el pollastre perquè vagi agafant color, durant uns deu minuts a foc mig-baix. Tira-hi la beguda d’avellana tèbia i, opcionalment, un pessic de nou moscada i pebre. Mescla els ingredients i cou-los a foc lent, sense para de remenar, fins a obtenir una massa homogènia.

  3. Pas 3

    Quan la massa ja es desenganxi del recipient, afegeix-hi el formatge i remena’l fins que quedi ben integrat en la massa. Retira la massa del foc i deixa-la refredar a la nevera durant unes hores, perquè adquireixi consistència.

  4. Pas 4

    Munta les croquetes en forma de boles petites d’uns 50 grams i arrebossa-les amb ou i pa ratllat, en aquest ordre (hi pots afegir farina si desitges un arrebossat més consistent).

  5. Pas 5

    Fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant, si és possible en un cassó a 180 ºC i de tres en tres. És important que les croquetes quedin completament submergides en l’oli.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later