Sofregeix la ceba, ben picada, en una paella fonda amb oli d’oliva verge extra abundant.
Sofregeix la ceba, ben picada, en una paella fonda amb oli d’oliva verge extra abundant.
Aboca-hi la farina i cuina-la durant uns minuts. Incorpora-hi la beguda de nou, calenta, a poc a poc i sense parar de remenar, fins a aconseguir una salsa sense grumolls. Tira-hi la nou moscada, la sal i un pessic de pebre.
Afegeix-hi els formatges, ratllats, sense parar de remenar. En aquest moment hi pots incorporar una mica més de beguda vegetal si prefereixes una recepta més suau o bé tirar-hi una mica de formatge si la vols més consistent. Deixa refredar la massa a temperatura ambient per poder manipular–la.*
Fes boles amb la massa i arrebossa-les amb ou batut i pa ratllat o panko.
Fregeix-les de tres en tres en un cassó amb oli d’oliva verge extra abundant, de manera que quedin cobertes del tot.
*Un truc perquè la massa no se t’enganxi a les mans és manipular–la amb guants de làtex.