Sofregeix la ceba en una mica d’oli d’oliva verge extra a foc mitjà fins que es dauri. Incorpora-hi el pollastre tallat a tires molt fines. Cuina-ho tot junt i salpebre-ho.
Receptes
Croquetes de pollastre
Ingredients
- 1 ceba
- 250 g de pollastre rostit
- 100 g de mantega
- 125 ml de farina de blat
- 1 litre de beguda de nou Borges Natura
- Un pessic de nou moscada
- 150 g de pa ratllat
- 200 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 3 ous
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Posa el farcit en un recipient, tapa’l amb paper film i conserva’l unes hores a la nevera, per tal de poder manipular–lo amb facilitat més endavant.
-
Pas 3
En una paella ben calenta, desfés la mantega, incorpora-hi la farina a poc a poc i ves mesclant-les fins a obtenir una pasta. Afegeix-hi la beguda de nou ben calenta, a poc a poc i sense parar de remenar, fins que s’integri amb la mescla anterior. Incorpora-hi la nou moscada.
-
Pas 4
Passades les hores de refrigeració (és recomanable deixar la massa tota una nit a la nevera), mescla bé el farcit amb la beixamel. A continuació, dona forma a les croquetes amb les mans i passa-les per ou i pa ratllat.
-
Pas 5
Fregeix les croquetes en un cassó amb oli d’oliva verge extra abundant, de manera que quedin submergides del tot, fins a aconseguir una pel·lícula cruixent.