Preescalfar el forn a 170 º C amb ventilació dalt i a baix. Engrasar el motlle pels donuts amb una mica d’oli.
Receptes
Donuts vegans fets a casa
Ingredients
Per a la massa dels donuts
- 50 g sucre de canya
- 45 ml oli de coco
- 150 g farina
- 1 culleradeta de cafè instantani
- 1 culleradeta de llevat Dr.Oetker
- 240 ml Beguda de Nou Borges Natura
Per al glacejat:
- 50 g flocs de civada grans
- 150 g sucre glas
- 15 ml Beguda de Nou Borges Natura
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Barrejar molt bé el sucre, l’oli de coco, el cafè i la beguda de nous Borges Natura. Després afegir la farina i el llevat i barrejar fins a combinar els ingredients.
-
Pas 3
Repartir la massa als motlles per donuts. Posar-ho al forn entre 10′-12′ fins que els donuts comencin a daurar-se. Retirar del forn i treure del motllo.
-
Pas 4
Per al glacejat:
En un bol, barrejar el sucre glas i la beguda de nou Borges Natura. Batre amb varilles fins a tenir un glacejat homogènia. Cobrir els donuts i acabar decorant amb els flocs de civada.