Receptes

Amanida caprese a la nostra manera

15 min

Temps

4 persones persones

Racions

F脿cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoraci贸

Ingredients

  • 4 tom脿quets
  • 400 g de mozzarella de b煤fala

Per a la salsa pesto

  • 30 g de fulles d'alf脿brega
  • 1 gra d'all
  • 30 g de pinyons torrats
  • 50 g de parmes脿 ratllat
  • 150 ml d'oli d'oliva verge extra

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tallem a rodanxes de la mateixa grand脿ria el tom脿quet i la mozzarella i les col鈥oquem en un plat alternadament de cant贸. Amanim amb la salsa pesto.

    Per elaborar la salsa pesto, en primer lloc, escaldem les fulles d’alf脿brega, amb un cass贸 ple d’aigua a bullir i quan l’aigua bull, hi tirem les fulles d’alf脿brega durant 10 segons i aturem la cocci贸. Dipositem les fulles escaldades en un bol amb aigua gelada amb gel. Un cop les fulles s’han refredat, les assequem b茅 i les triturem amb la resta d’ingredients.

  2. Trucs:

    • 脡s una amanida molt nutritiva. No hi falten les vitamines ni les prote茂nes, ja que porta formatge i fruita seca.
    • Prova de fer pesto amb una altra fruita seca, com les nous, les avellanes, fins i tot els festucs.
    • Si decideixes comprar el pesto tindr脿s l’amanida a punt en un minut!
    • Per transformar l’amanida en vegana, substitueix la mozzarella per daus de tofu.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a comen莽ar!

脡s necessari inciar la secci贸

o amb la teva adre莽a de correu electr貌nic

There has ben an error please try again later