Receptes

Amanida caprese a la nostra manera

15 min

Temps

4 persones persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Ingredients

  • 4 tomĂ quets
  • 400 g de mozzarella de bĂşfala

Per a la salsa pesto

  • 30 g de fulles d'alfĂ brega
  • 1 gra d'all
  • 30 g de pinyons torrats
  • 50 g de parmesĂ  ratllat
  • 150 ml d'oli d'oliva verge extra

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tallem a rodanxes de la mateixa grandària el tomàquet i la mozzarella i les col•loquem en un plat alternadament de cantó. Amanim amb la salsa pesto.

    Per elaborar la salsa pesto, en primer lloc, escaldem les fulles d’alfĂ brega, amb un cassĂł ple d’aigua a bullir i quan l’aigua bull, hi tirem les fulles d’alfĂ brega durant 10 segons i aturem la cocciĂł. Dipositem les fulles escaldades en un bol amb aigua gelada amb gel. Un cop les fulles s’han refredat, les assequem bĂ© i les triturem amb la resta d’ingredients.

  2. Trucs:

    • És una amanida molt nutritiva. No hi falten les vitamines ni les proteĂŻnes, ja que porta formatge i fruita seca.
    • Prova de fer pesto amb una altra fruita seca, com les nous, les avellanes, fins i tot els festucs.
    • Si decideixes comprar el pesto tindrĂ s l’amanida a punt en un minut!
    • Per transformar l’amanida en vegana, substitueix la mozzarella per daus de tofu.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later