Receptes

Amanida completa

20 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Es pot barrejar tot, ja que amb els colors vius dels seus ingredients resulta decorativa. També es pot anar posant els ingredients en cercles segons els colors.

Ingredients

  • 1 enciam
  • 100gr de canonges
  • 2 pastanagues ratllades
  • 200gr de tomàquets cherry
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 ous durs
  • 200gr de formatges diferents (segons el gust de cadascú) tallats en dauets
  • 200gr de pernil dolç en dauets
  • 1 bote de cigrons cuits
  • Nous Borges
  • Vinagre Balsàmic de Mòdena Borges
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Una mica de sal

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Coure els ous mentre es renta i talla l’enciam a tires, es netegen els canonges. Ratllar les pastanagues. Col·locar tot en una font. Tallar els pebrots a dauets i afegir al costat dels tomàquets cherry. Tallar el pernil dolç i els formatges a daus i afegir les nous tallades a quarts i els cigrons escorreguts. Tallar els ous durs a grills i col·locar al voltant de manera decorativa. Fer una vinagreta i amanir just abans de menjar. A l’estiu s’aconsella deixar una estona a la nevera. (Es pot preparar tot abans d’anar, per exemple, a la platja i deixar a la nevera. Abans de servir, només amanir).

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later