Es pot barrejar tot, ja que amb els colors vius dels seus ingredients resulta decorativa. També es pot anar posant els ingredients en cercles segons els colors.
Receptes
Amanida completa
Ingredients
- 1 enciam
- 100gr de canonges
- 2 pastanagues ratllades
- 200gr de tomàquets cherry
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 ous durs
- 200gr de formatges diferents (segons el gust de cadascú) tallats en dauets
- 200gr de pernil dolç en dauets
- 1 bote de cigrons cuits
- Nous Borges
- Vinagre Balsàmic de Mòdena Borges
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Una mica de sal
Pas a pas
-
Pas 1
Coure els ous mentre es renta i talla l’enciam a tires, es netegen els canonges. Ratllar les pastanagues. Col·locar tot en una font. Tallar els pebrots a dauets i afegir al costat dels tomàquets cherry. Tallar el pernil dolç i els formatges a daus i afegir les nous tallades a quarts i els cigrons escorreguts. Tallar els ous durs a grills i col·locar al voltant de manera decorativa. Fer una vinagreta i amanir just abans de menjar. A l’estiu s’aconsella deixar una estona a la nevera. (Es pot preparar tot abans d’anar, per exemple, a la platja i deixar a la nevera. Abans de servir, només amanir).