Tallem la poma verticalment a grills i el formatge fresc a daus. Situem la poma i el formatge com a base del plat i posarem a sobre la ruca, pastanaga i les nous.
Posarem tot seguit una mica d’oli, vinagre de Mòdena i sal, i per acabar la crema balsàmica de poma.
Receptes
Amanida de pomes i nous
Ingredients
- 4 pomes granny smith
- Formatge fresc
- 1 bossa de Nous Borges
- Crema Balsàmica de Poma Borges
- Rúcula
- Pastanaga ratllada
- Oli
- Vinagre de Mòdena
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
Les nous són els fruits secs més saludables per al nostre cos i ens protegeix de moltes possibles malalties gràcies als àcids grassos essencials que contenen. En aquest plat s’accentúa encara més el gust mediterrani amb la crema balsàmica de poma Borges.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com