Talla els ous durs i els tomà quets cherry a quarts, i la mozzarella a daus petits. Posa-ho tot en un bol. Afegeix-hi l’alfà brega picada, les nous (picades, també), el sèsam, l’oli d’oliva, el vinagre de poma i la sal (si et ve de gust, hi pots posar, a més, una culleradeta de mel).
Receptes
La torrada per fer un esmorzar ideal
Ingredients
- 2 ous durs
- 12 tomĂ quets cherry ben madurs
- 100 g de mozzarella (si pot ser, en boletes tallades per la meitat)
- Fulles d’alfà brega
- 40 g (aprox.) de nous Borges
- Llavors de sèsam
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un raig de vinagre balsĂ mic de poma Borges
- Sal
- 2 torrades integrals mitjanes (d’1 cm de gruix aprox.)
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Remena-ho fins que tots els ingredients quedin ben impregnats d’oli, però amb compte perquè no es trenquin.
-
Pas 3
Torra el pa i, quan sigui calent, col·loca els ingredients al damunt, procurant que no en caiguin. Bon profit!