Receptes

Espaguetis all’arrabbiata… amb un plus

30 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 500 g d’espaguetis
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’alls
  • 500 g de tomàquet madur sense pell
  • 150 ml de vi blanc
  • 2 bitxos
  • 8 tomàquets secs
  • Sal
  • Oli d’oliva Borges

Pas a pas

  1. Pas 1

    Comencem preparant la salsa all’arrabiata: En una paella gran sofregim la ceba picada amb un bon raig d’oli. Afegim els alls picats i els bitxos trencats i ho deixem sofregir tot durant deu minuts. Hi tirem el vi blanc i deixem que redueixi durant uns cinc minuts. Afegim els tomàquets pelats i sense llavors i fem que coguin una mitja hora, fins que perdin l’aigua.

    Bullim els espaguetis amb aigua abundant i sal, colem i els mesclem amb la salsa.

    Acabem amb unes fulles d’alfàbrega fresca i formatge pecorino o qualsevol altre amb sabor.

    TRUCS:
    – Quan estiguis coent els tomàquets, afegeix-ne vuit de secs, picats. Ens referim als tomàquets secs que ja es venen rehidratats i banyats amb oli i herbes. El resultat és sorprenent!
    – Si completes la pasta all’arrabbiata amb un pit de pollastre rostit i picat, et quedarà un plat únic ben complet. Però l’univers all’arrabiata no es limita a la carn: pots complementar el plat amb trossos de peix bullit o fins i tot amb gambes. Sempre et quedarà bo!

  2. Trucs:

    – Quan estiguis coent els tomàquets, afegeix-ne vuit de secs, picats. Ens referim als tomàquets secs que ja es venen rehidratats i banyats amb oli i herbes. El resultat és sorprenent!
    – Si completes la pasta all’arrabbiata amb un pit de pollastre rostit i picat, et quedarà un plat únic ben complet. Però l’univers all’arrabiata no es limita a la carn: pots complementar el plat amb trossos de peix bullit o fins i tot amb gambes. Sempre et quedarà bo!

    – Deixarem que la pasta s’acabi de coure a la salsa, per tant l’enretirarem un parell de minuts abans quan l’estiguem bullint. Després absorbirà una mica del líquid de la salsa.
    – Mira de substituir la pasta per cigrons cuits. ¡Els cigrons all’arrabbiata són memorables!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later