Posarem les cloïsses, musclos i la pasta dins de l’oli, i els alls daurats els tirarem per sobre.Posarem les cloïsses, musclos i la pasta dins de l’oli, i els alls daurats els tirarem per sobre.
Receptes
Espaguetis amb fruits de mar
Ingredients
- 500gr d'espaguetis
- 400 gr de cloïsses
- 400 gr de musclos
- Oli d'Oliva Arbequina Borges
- Alls
- Sal
- Pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Posem a bullir aigua amb sal, quan estigui bullint afegirem les cloïsses fins que s’obrin i les retirarem. Repetirem l’operació amb els musclos.
Posarem oli en una paella profunda, daureu els alls i els retirarem.
Posarem la pasta a bullir (temps de cocció indicat a la bossa) -
Trucs:
Posarem julivert molt fi i oli Borges d’arbequina cru. La qualitat d’aquesta varietat d’oli és excepcional, per les seves propietats organolèptiques i pel seu baix grau d’acidesa. Per això és un oli que utilitzarem en cru, per fregir i per cuinar. La utilització de cloïsses i musclos aporten un toc de mar molt mediterrani.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com