Servim els espaguetis, els cobrim amb la salsa i ho salpiquem per damunt amb una mica de julivert fresc picat.Servim els espaguetis, els cobrim amb la salsa i ho salpiquem per damunt amb una mica de julivert fresc picat.
Receptes
Espaguetis amb llagostins al curri

Ingredients
- 500 g d’espaguetis
 - Sal
 - Oli d’oliva verge extra
 - 1 gra d’all
 - Llorer
 - 300 g de llagostins crus
 - 1 cullerada sopera de curri en pols
 - 1 pebre vermell
 - 1 ceba
 - 450 ml de nata líquida
 - Brandi
 - Julivert fresc
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
Bullim la pasta amb molt aigua i un gra d’all, llorer i sal. L’escorrem bé i hi afegim un rajolí d’oli d’oliva verge extra perquè no s’enganxi.
Mentrestant, piquem la ceba i el pebre vermell i coem aquesta picada en oli d’oliva verge extra a foc lent. Hi afegim un rajolí de brandi, una mica d’aigua i ho deixem reduir.
A continuació, hi afegim els llagostins, pelats i sense tripa, i ho remenem bé fins que siguin quasi a punt. Aleshores hi afegim la nata líquida i el curri, i ho continuem remenant perquè lliguin i els sabors es mesclin.
 
                                    
                                  
                              


