Marca la diferència amb aquest plat de pasta al pesto… 100% vegà!
Receptes
Espaguetis vegans de carbassó
Ingredients
- 300 g d’espaguetis
- 1 carbassó gran
- 12 fulles d’alfàbrega fresca
- 4 grans d’all
- 5 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
- 50 g d’anacards crus Borges Natura
- 2 cullerades soperes de beguda de nou Borges Natura
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Renta bé el carbassó, talla’l a trossos i passa’l per la batedora juntament amb les fulles d’alfàbrega, els grans d’all pelats, l’oli d’oliva, els anacards, la beguda de nou, la sal i el pebre.
-
Pas 2
Bull els espaguetis seguint les instruccions del fabricant. Un cop escorreguts, afegeix-hi el pesto de carbassó. Deixa-ho refredar a la nevera.
-
Pas 3
Serveix els espaguetis freds (hi pots tirar una mica de formatge vegà, si en tens).