Receptes

Espaguetis vegans de carbassó

15 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

spaguetis veganos

Marca la diferència amb aquest plat de pasta al pesto… 100% vegà!

Ingredients

  • 300 g d’espaguetis
  • 1 carbassó gran
  • 12 fulles d’alfàbrega fresca
  • 4 grans d’all
  • 5 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 50 g d’anacards crus Borges Natura
  • 2 cullerades soperes de beguda de nou Borges Natura
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Anacard cru

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta bé el carbassó, talla’l a trossos i passa’l per la batedora juntament amb les fulles d’alfàbrega, els grans d’all pelats, l’oli d’oliva, els anacards, la beguda de nou, la sal i el pebre.

  2. Pas 2

    Bull els espaguetis seguint les instruccions del fabricant. Un cop escorreguts, afegeix-hi el pesto de carbassó. Deixa-ho refredar a la nevera.

  3. Pas 3

    Serveix els espaguetis freds (hi pots tirar una mica de formatge vegà, si en tens).

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later

Recepta d'espaguetis vegans