Receptes

EspĂ rrecs amb vinagreta

20 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Esparragos con vinagreta

Ingredients

  • 400 g d’espĂ rrecs
  • Un grapat d’avellanes Borges picades
  • 40 ml de vinagre balsĂ mic de Mòdena Borges
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Una culleradeta de mel
  • 400 g de ruca
  • 100 g de pernil ibèric
  • Sal i pebre

Avellana D.O. Reus Pizarro

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Després de retirar-ne el tronc, fes els espàrrecs a la planxa, ben calenta i amb un raig d’oli d’oliva, fins que es daurin. Si són molt gruixuts, convé estovar-los prèviament escalfant-los un minut en aigua. Salpebre’ls i reserva’ls.

  2. Pas 2

    En un bol, posa les avellanes, el vinagre de Mòdena, l’oli d’oliva verge extra, la mel i un pessic de sal, i remena fins que s’integrin tots els ingredients. Si la vinagreta queda massa densa pel teu gust, afegeix-hi a poc a poc oli d’oliva verge extra i vinagre de Mòdena per aconseguir la textura desitjada.

  3. Pas 3

    Incorpora la ruca al bol i mescla bé perquè s’impregni de vinagreta.

  4. Pas 4

    Per muntar cada plat, posa ruca a la base i, al damunt, els espàrrecs un cop refredats (si els talles per la meitat, es refredaran abans). A continuació posa -hi encenalls de pernil ibèric i, per acabar, un altre munt de ruca. Pots decorar el plat amb unes avellanes triturades.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later