Receptes

Fajitas de verdures

15 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Fajitas de verduras

Un plat ric en fibra i vitamines molt senzill de preparar.

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 1 carbassó petit
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 4 tortillas de blat de moro
  • Sal i pebre al gust
  • 80 g de formatge cheddar (o vegà)
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella amb oli d’oliva verge extra ben calent, sofregeix el porro fins que es comenci a daurar. Afegeix-hi la pastanaga tallada a rodanxes fines i el pebrot verd, també tallat. Quan s’hagin cuit una mica, tira-hi el carbassó tallat a rodanxes. Salpebre-ho i cuina-ho tot junt fins que les verdures quedin al dente. Aboca-hi una cullerada de vinagre de Mòdena i una altra de salsa de soja i cuina-ho tot uns minuts més.

  2. Pas 2

    Escalfa les tortillas per totes dues cares en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

  3. Pas 3

    En una safata de forn, posa-hi cada tortilla amb una certa quantitat de verdures al centre. Empolvora-les amb formatge cheddar (o vegà) i gratina-les durant uns 8 o 10 minuts, fins que el formatge es fongui.

  4. Pas 4

    Munta cada fajita doblegant la tortilla pels extrems i tancant-la per les vores superiors.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later