Un plat ric en fibra i vitamines molt senzill de preparar.
Receptes
Fajitas de verdures
Ingredients
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd
- 1 carbassó petit
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 1 cullerada de salsa de soja
- 4 tortillas de blat de moro
- Sal i pebre al gust
- 80 g de formatge cheddar (o vegà)
Pas a pas
-
Pas 1
En una paella amb oli d’oliva verge extra ben calent, sofregeix el porro fins que es comenci a daurar. Afegeix-hi la pastanaga tallada a rodanxes fines i el pebrot verd, també tallat. Quan s’hagin cuit una mica, tira-hi el carbassó tallat a rodanxes. Salpebre-ho i cuina-ho tot junt fins que les verdures quedin al dente. Aboca-hi una cullerada de vinagre de Mòdena i una altra de salsa de soja i cuina-ho tot uns minuts més.
-
Pas 2
Escalfa les tortillas per totes dues cares en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
-
Pas 3
En una safata de forn, posa-hi cada tortilla amb una certa quantitat de verdures al centre. Empolvora-les amb formatge cheddar (o vegà) i gratina-les durant uns 8 o 10 minuts, fins que el formatge es fongui.
-
Pas 4
Munta cada fajita doblegant la tortilla pels extrems i tancant-la per les vores superiors.