Receptes

Fusilli amb verdures de primavera

20 min

Temps

4 persones persones

Racions

Facilíssim

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

No hi ha res com aprofitar els productes de temporada per aconseguir uns plats més saborosos i saludables. I si, a més, som a la primavera, no tenim excusa per no preparar-nos uns platassos multicolors, sans i boníssims. Però això no és tot: es pot fer sense embrutar. Sí, en una sola cassola, sense necessitat de llibre d’instruccions i en 20 minuts. Més ràpid, impossible!
La idea de l’anomenada one-pot pasta (pasta en una sola cassola, en anglès) és crear un plat senzill però ben gustós en només uns minuts i sense fer res. Sí, sí, ja ho has llegit bé: RES. Tan sols posar tots els ingredients en una cassola amb aigua i deixar-los coure durant 15 minuts. No ens creus? Segueix aquests passos.No hi ha res com aprofitar els productes de temporada per aconseguir uns plats més saborosos i saludables. I si, a més, som a la primavera, no tenim excusa per no preparar-nos uns platassos multicolors, sans i boníssims. Però això no és tot: es pot fer sense embrutar. Sí, en una sola cassola, sense necessitat de llibre d’instruccions i en 20 minuts. Més ràpid, impossible!
La idea de l’anomenada one-pot pasta (pasta en una sola cassola, en anglès) és crear un plat senzill però ben gustós en només uns minuts i sense fer res. Sí, sí, ja ho has llegit bé: RES. Tan sols posar tots els ingredients en una cassola amb aigua i deixar-los coure durant 15 minuts. No ens creus? Segueix aquests passos.

Ingredients

  • 400 g de fusilli
  • 3 pastanagues
  • 10 espàrrecs verds
  • 100 g d’espinacs
  • 150 g de tomàquets cherry tallats per la meitat
  • 70 g de formatge parmesà ratllat
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Com dèiem, més fàcil, impossible! Posa la pasta i les verdures, convenientment trossejades, en una cassola gran, afegeix aigua fins que tot quedi cobert, salpebra i cou durant 15 minuts. La idea és no haver d’utilitzar el colador, per tant convé posar poca aigua al començament i anar rectificant si trobem que cal (si n’hem d’afegir, que estigui ben calenta). La pasta estarà llesta quan els ingredients ja hagin absorbit l’aigua. Emplata, tira un raig d’oli d’oliva verge extra pel damunt i completa amb formatge parmesà ratllat al gust.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later