Receptes

Gelat de plĂ tan i alvocat

180 min

Temps

2 - 3 persones

Racions

FĂ€CIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Helado de platano y aguacate

L’alvocat també és un aliment que associem amb receptes salades. Cras error, perquè és ideal per preparar uns gelats cremosos, esponjosos i amb un gust espectacular. Ah, i supersaludables i nutritius.

Ingredients

  • 1 plĂ tan
  • 1 alvocat
  • 1 iogurt grec
  • 100 ml de beguda de nou
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Perles de xocolata

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bat tots els ingredients, fora de les perles de xocolata, fins a obtenir una mescla homogènia; per tal que no quedin grumolls, treballa-la bé amb una batedora potent.

  2. Pas 2

    Quan ja hagis aconseguit una textura cremosa, afegeix les perles de xocolata i, si et ve de gust, una mica de nata muntada: ho amorosirà encara més.

  3. Pas 3

    Vessa la mescla en recipients per a gelats i posa-la a congelar durant un parell d’hores —uns 15-20 minuts si disposes de geladora—. És important treure els gelats una estona abans de consumir-los i deixar-los a temperatura ambient, perquè perdin la seva textura congelada i resultin més cremosos.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later