L’alvocat també és un aliment que associem amb receptes salades. Cras error, perquè és ideal per preparar uns gelats cremosos, esponjosos i amb un gust espectacular. Ah, i supersaludables i nutritius.
Receptes
Gelat de plĂ tan i alvocat
Ingredients
- 1 plĂ tan
- 1 alvocat
- 1 iogurt grec
- 100Â ml de beguda de nou
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- Perles de xocolata
Pas a pas
-
Pas 1
Bat tots els ingredients, fora de les perles de xocolata, fins a obtenir una mescla homogènia; per tal que no quedin grumolls, treballa-la bé amb una batedora potent.
-
Pas 2
Quan ja hagis aconseguit una textura cremosa, afegeix les perles de xocolata i, si et ve de gust, una mica de nata muntada: ho amorosirà encara més.
-
Pas 3
Vessa la mescla en recipients per a gelats i posa-la a congelar durant un parell d’hores —uns 15-20 minuts si disposes de geladora—. És important treure els gelats una estona abans de consumir-los i deixar-los a temperatura ambient, perquè perdin la seva textura congelada i resultin més cremosos.