Receptes

Granola casolana

60 min

Temps

10 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Granola casera

Visca la granola, una manera ben dolça de començar el dia. I una bona injecció d’energia!

Ingredients

  • 130 g de flocs de civada grans
  • 170 g de flocs de fajol
  • 50 g de pipes de carabassa
  • 50 g de pipes de gira-sol
  • 60 g de nous de Califòrnia en gra de Borges
  • 60 g d’ametlles Pizarro de Borges
  • 2 culleradetes de canyella molta
  • 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra de Borges
  • 150 g de xarop d’auró
  • 90 g de panses sense pinyol de Borges

Nou en gra Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Oli verge extra

Panses de temporada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla els cereals, les llavors i les fruites de closca. Tira-hi la canyella y, a continuació, l’oli d’oliva i el xarop d’auró. Remena-ho bé per amarar tots els ingredients.

  2. Pas 2

    Posa la mescla en una safata gran i distribueix-la per formar una capa. Fica la safata al forn a 135 ºC durant uns 45 minuts. Remena la mescla cada 10-15 minuts. La granola estarà llesta quan hagi quedat daurada i cruixent.

  3. Pas 3

    Retira-la del forn, afegeix-hi les panses i remena-la de nou. Deixa-la refredar abans de guardar-la en una caixa hermètica o metàl·lica.

  4. Pas 4

    Per consumir-la, no hi ha res com mesclar-la amb un got de beguda vegetal d’avellana, nou o ametlla Borges, ja que els sabors es complementaran a la perfecció.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later