Visca la granola, una manera ben dolça de començar el dia. I una bona injecció d’energia!
Receptes
Granola casolana

Ingredients
- 130 g de flocs de civada grans
- 170 g de flocs de fajol
- 50 g de pipes de carabassa
- 50 g de pipes de gira-sol
- 60 g de nous de Califòrnia en gra de Borges
- 60 g d’ametlles Pizarro de Borges
- 2 culleradetes de canyella molta
- 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra de Borges
- 150 g de xarop d’auró
- 90 g de panses sense pinyol de Borges
Pas a pas
- 
                        Pas 1Mescla els cereals, les llavors i les fruites de closca. Tira-hi la canyella y, a continuació, l’oli d’oliva i el xarop d’auró. Remena-ho bé per amarar tots els ingredients. 
- 
                        Pas 2Posa la mescla en una safata gran i distribueix-la per formar una capa. Fica la safata al forn a 135 ºC durant uns 45 minuts. Remena la mescla cada 10-15 minuts. La granola estarà llesta quan hagi quedat daurada i cruixent. 
- 
                        Pas 3Retira-la del forn, afegeix-hi les panses i remena-la de nou. Deixa-la refredar abans de guardar-la en una caixa hermètica o metàl·lica. 
- 
                        Pas 4Per consumir-la, no hi ha res com mesclar-la amb un got de beguda vegetal d’avellana, nou o ametlla Borges, ja que els sabors es complementaran a la perfecció. 
 
                                    
                                  
                              

 
                                    
                                  
                              



