Visca la granola, una manera ben dolça de començar el dia. I una bona injecció d’energia!
Receptes
Granola casolana
Ingredients
- 130 g de flocs de civada grans
- 170 g de flocs de fajol
- 50 g de pipes de carabassa
- 50 g de pipes de gira-sol
- 60 g de nous de Califòrnia en gra de Borges
- 60 g d’ametlles Pizarro de Borges
- 2 culleradetes de canyella molta
- 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra de Borges
- 150 g de xarop d’auró
- 90 g de panses sense pinyol de Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Mescla els cereals, les llavors i les fruites de closca. Tira-hi la canyella y, a continuació, l’oli d’oliva i el xarop d’auró. Remena-ho bé per amarar tots els ingredients.
-
Pas 2
Posa la mescla en una safata gran i distribueix-la per formar una capa. Fica la safata al forn a 135 ºC durant uns 45 minuts. Remena la mescla cada 10-15 minuts. La granola estarà llesta quan hagi quedat daurada i cruixent.
-
Pas 3
Retira-la del forn, afegeix-hi les panses i remena-la de nou. Deixa-la refredar abans de guardar-la en una caixa hermètica o metàl·lica.
-
Pas 4
Per consumir-la, no hi ha res com mesclar-la amb un got de beguda vegetal d’avellana, nou o ametlla Borges, ja que els sabors es complementaran a la perfecció.