Recipes

Gratinat de xampinyons i pollastre

30 min

Time

4 persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Pollo gratinado

Ingredients

  • Dos pits de pollastre a daus
  • 400 g de xampinyons
  • Una cebolla
  • Formatge gruyère ratllat
  • Oli d'oliva verge extra Borges

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Tirem la ceba en una paella amb oli d’oliva verge extra. Quan estigui daurada, afegim el pollastre tallat a dauets molt petits i tot seguit els xampinyons.

  2. Step 2

    Col·loquem la barreja en un motlle cobert amb formatge gruyère i posem al forn a 180 º durant 10-12 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later