Fàcil i divertit
Receptes
Hummus de llenties
Ingredients
- 1 pot de 400 g de llenties cuites
- 1 culleradeta de comí
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de tahini
- 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escórrer les llenties fins que l’aigua surti clara. Col·locar-les en el got de la batedora amb el gra d’all, el comí, el tahini, el suc de mitja llima, l’oli, el pebre roig i un polsim de sal i pebre.
-
Pas 2
Guardar una mica d’aigua de cocció de les llenties (en comptes d’això, també es pot utilitzar aigua mineral) per incorporar-la si fos necessari i aconseguir la textura desitjada. Triturar-ho tot fins a aconseguir un puré.
-
Pas 3
Emplatar, acabar amb un doll d’oli d’oliva i acompanyar, opcionalment, d’un pa de pita torradet. Es pot empolvorar amb llavors de sèsam o amb unes nous o avellanes triturades.