Receptes

Hummus de llenties

10 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Humus de lentejas

Fàcil i divertit

Ingredients

  • 1 pot de 400 g de llenties cuites
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de tahini
  • 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escórrer les llenties fins que l’aigua surti clara. Col·locar-les en el got de la batedora amb el gra d’all, el comí, el tahini, el suc de mitja llima, l’oli, el pebre roig i un polsim de sal i pebre.

  2. Pas 2

    Guardar una mica d’aigua de cocció de les llenties (en comptes d’això, també es pot utilitzar aigua mineral) per incorporar-la si fos necessari i aconseguir la textura desitjada. Triturar-ho tot fins a aconseguir un puré.

  3. Pas 3

    Emplatar, acabar amb un doll d’oli d’oliva i acompanyar, opcionalment, d’un pa de pita torradet. Es pot empolvorar amb llavors de sèsam o amb unes nous o avellanes triturades.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later