Rentem bé la poma i la tallem sense pelar-la. Pelem i tallem el mango en daus regulars. Rentem els nabius i els maduixots, i aquests, a més, els tallem en vuit trossos. Barregem tota aquesta fruita en una enciamera.
Hi afegim la beguda de nou i la granola, i per acabar, unes fulles petites de menta, o menta picada, i coco ratllat per damunt.
Receptes
Macedònia de fruita amb beguda de nous
Ingredients
- 1 poma àcida
- 1 mango
- 100 g de nabius
- 200 g de maduixots
- 50 g de coco ratllat
- 100 g de granola
- Beguda de nou
- Un manat petit de menta
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
Si li volem donar un toc més festiu, podem barrejar 3 cullerades soperes de rom amb suc de llimona i mel, i amanir la macedònia amb aquesta barreja (la llimona es pot substituir per una llima). A l’estiu és una bona idea reservar aquestes postres a la nevera perquè afagin un punt refrescant, o coronar-les amb una bola de sorbet de llimona.