Desfés la mantega al microones i mescla-la amb el sucre i els ous fins a aconseguir una massa sense grumolls.
Receptes
Magdalenes de festucs i xocolata
Ingredients
- 50 g de mantega
- 100 g de sucre moreno
- 100 g de festucs sense sal Borges
- 100 ml de beguda d’avellana Borges Natura
- 250 g de farina
- 100 g de xocolata negra gruixuda tallada a preses
- 2 ous mitjans
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tritura 50 g de festucs, afegeix-hi la beguda d’avellana i remena. Incorpora la mescla al bol de la mantega i els ous i bat-ho tot junt perquè quedi una massa homogènia.
-
Pas 3
Afegeix-hi la farina, tamisada, i passa-ho per la batedora, tot just perquè els ingredients s’integrin però sense que la massa s’oxigeni en excés.
-
Pas 4
Vessa la massa en motlles de magdalena omplint-los fins a la meitat. Introdueix una mica de xocolata (un parell de preses per magdalena) a cada motlle, de manera que quedi al mig, i cobreix-la amb la massa. Aquesta no ha de sobrepassar els 3/4 de capacitat del motlle: si ho fes, les magdalenes pujarien en excés.
-
Pas 5
Posa les magdalenes al forn, prèviament escalfat, durant 20-25 minuts a 180 ºC.