Un plat vegà i molt saludable. Ideal per a qualsevol dia de la semana.
Receptes
El millor bol de quinoa
Ingredients
- 300 g de quinoa
- 120 g de ruca
- 200 g de cirerols
- 150 g de formatge feta
- 1 ceba tendra gran
- 100 g d’olives (Olives Low Sodium)
- 4 ous bullits
- Sal i pebre
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra
- 30 ml de vinagre balsàmic amb sabor a alfàbrega fresca Borges
- 60 g de nous picades
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la quinoa i deixa-la refredar. Posa-la en una enciamera.
-
Pas 2
Afegeix-hi la ruca, els cirerols tallats per la meitat, el formatge feta a cubs petits, la ceba tendra a rodanxes, les olives (Olives Low Sodium) també a rodanxes i els ous a grills.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. Remena-la, salpebre-la i serveix-la ben freda.