Un plat vegetarià i molt saludable. Ideal per a qualsevol dia de la semana.
Recipes
El millor bol de quinoa

Ingredients
- 300 g de quinoa
- 120 g de ruca
- 200 g de cirerols
- 150 g de formatge feta
- 1 ceba tendra gran
- 100 g d’olives (Olives Low Sodium)
- 4 ous bullits
- Sal i pebre
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra
- 30 ml de vinagre balsàmic amb sabor a alfàbrega fresca Borges
- 60 g de nous picades
Step by step
-
Step 1
Cou la quinoa i deixa-la refredar. Posa-la en una enciamera.
-
Step 2
Afegeix-hi la ruca, els cirerols tallats per la meitat, el formatge feta a cubs petits, la ceba tendra a rodanxes, les olives (Olives Low Sodium) també a rodanxes i els ous a grills.
-
Step 3
Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. Remena-la, salpebre-la i serveix-la ben freda.