Renta bé els musclos.
Receptes
Musclos al vapor amb vinagreta
Ingredients
- 1 kg de musclos
- 2 cullerades de vi blanc sec
- ½ ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ou dur
- 70 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de vinagre balsámico de Módena Borges
- Sal
- Pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Cou-los durant uns 2-3 minuts en aigua bullent amb el vi. Retira’ls quan s’hagin obert i deixa’ls refredar.
-
Pas 3
Per preparar la vinagreta, pica ben fins i mescla la ceba, els pebrots i l’ou. Assaona’ls amb oli d’oliva verge extra, vinagre, sal i pebre i deixa’ls reposar a la nevera un parell d’hores com a mínim.
-
Pas 4
Escorre les hortalisses de la mescla amb oli d’oliva verge extra i vinagre, si cal.
-
Pas 5
Acaba d’obrir els musclos i cobreix-los amb les hortalisses en vinagreta.