Dilueix la farina de blat de moro en uns 80 ml de beguda de nou (que ha de ser freda perquè no hi quedin grumolls). Reserva la mescla.
Receptes
Natilles ràpides de xocolata
Ingredients
- 40 g de farina de blat de moro
- 500 ml de beguda de nou Borges Natura
- 20 g de cacau
- 120 g de xocolata negra 70%
- 75 g de nous picades Borges Pizarro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Posa la beguda de nou restant en un cassó, escalfa-la i, a continuació, afegeix-hi el cacau i la xocolata sense parar de remenar.
-
Pas 3
Quan la xocolata s’hagi diluït, ves-hi incorporant la mescla de farina de blat de moro i beguda de nou que has reservat anteriorment, a poc a poc i remenant contínuament per aconseguir una crema espessa. Retira–la del foc quan comenci a fer bombolles.
-
Pas 4
Reparteix les natilles en recipients individuals, tira-hi unes nous picades pel damunt i refrigera-les durant 4 hores com a mínim.