Receptes

Natilles ràpides de xocolata

15 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Natilles ràpides de xocolata

Ingredients

  • 40 g de farina de blat de moro
  • 500 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 20 g de cacau
  • 120 g de xocolata negra 70%
  • 75 g de nous picades Borges Pizarro

Beguda de nou

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Dilueix la farina de blat de moro en uns 80 ml de beguda de nou (que ha de ser freda perquè no hi quedin grumolls). Reserva la mescla. 

  2. Pas 2

    Posa la beguda de nou restant en un cassó, escalfa-la i, a continuació, afegeix-hi el cacau i la xocolata sense parar de remenar. 

  3. Pas 3

    Quan la xocolata s’hagi diluït, ves-hi incorporant la mescla de farina de blat de moro i beguda de nou que has reservat anteriorment, a poc a poc i remenant contínuament per aconseguir una crema espessa. Retirala del foc quan comenci a fer bombolles. 

  4. Pas 4

    Reparteix les natilles en recipients individuals, tira-hi unes nous picades pel damunt i refrigera-les durant 4 hores com a mínim. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later