Aboquem la beguda vegetal al got de la batedora, hi tirem un pessic de sal i, mentre ho batem, hi anem afegint l’oli fins que la mescla sigui espessa. Ho arrodonim amb unes quantes gotes de suc de llimona i ho reservem.
Receptes
Nuggets de bacallà amb veganesa
Ingredients
- 500 g de bacallà dessalat
- 1 ou
- 100 ml de cervesa
- 150 g de farina
- Sal
Per a la veganesa:
- 100 ml de beguda de nou, ametlla o avellana
- 200 ml d’oli d’oliva
- Unes gotes de suc de llimona
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tallem el bacallà en tires. Batem l’ou, el mesclem amb la cervesa i hi integrem la farina fins a fer-ne una massa llisa que s’adhereixi al bacallà. Submergim el peix dins la massa, el traiem amb una forquilla perquè deixi anar el sobrant i el fregim amb oli d’oliva calent i abundant fins que es dauri. Després el col·loquem damunt de paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.
-
Pas 3
Acompanyem les tires amb la veganesa.