Receptes

Pa de pessic de iogurt al microones

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bescuit de iogurt

Un bescuit… amb cocció al microones!

Ingredients

  • 1 iogurt natural
  • ¾ de mesura de iogurt d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 3 ous de grandària mitjana
  • Un polsim de mantega
  • 1 sobre de llevat
  • Un grapat de fruits secs Borges (pinyons, avellanes, ametlles...)

Oli verge extra

Nou en gra Pizarro

Avellana torrada Pizarro

Ametlla crua repelada

Pinyons

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tant si tries un motlle gran apte per a microones com si prefereixes els mugs, és important que els engreixis amb una mica de mantega per evitar que el bescuit es pegui.

  2. Pas 2

    Bat tots els ingredients amb ajuda del passapuré fins a obtenir una massa homogènia. Algun truc perquè el teu bescuit quedi més esponjós? Dos, concretament. Si tens temps, bat les clares a punt de neu (no és necessari, però aportarà un no sé què al bescuit que marcarà la diferència). I, sobretot, tamisa la farina mentre bats.

  3. Pas 3

    Aboca la massa al motlle o als mugs i introdueix-los al microones, a potència mitjana, durant 12-15 minuts. El temps de cocció dependrà de les característiques del microones, de manera que convé estar atents perquè el bescuit no se’ns cremi ni quedi cru. Per a comprovar-ho, pots obrir el microones i punxar la massa amb un escuradents. Si surt sec (fins i tot amb un punt lleugerament humit), el bescuit estarà llest, perquè hem d’evitar que es cogui en excés. Si surt humit, allarga la cocció un minut més i repeteix l’operació fins que estigui al punt.

  4. Pas 4

    Finalment, agafa un grapat de fruits secs que tinguis per casa i posa’ls per damunt. Li donarà un toc cruixent, a més de ser la decoració perfecta.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later