Receptes

Paella de marisc

40 min

Temps

6 persones

Racions

MITJANA

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Paella de marisc

Ingredients

  • 1 quilo de musclos
  • 250 g de gambes
  • 1 sípia mitjana
  • 200 g de cloïsses
  • 2 grans d’all
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Brins de safrà
  • 2 tomàquets mitjans
  • Sal
  • 500 g d’arròs bomba
  • 1,5 litres de brou de marisc
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Neteja bé els musclos repassant les barbes i tot allò que portin adherit. Bull-los durant uns 3-5 minuts i reserva’ls.

  2. Pas 2

    Pela la meitat de les gambes i talla la sípia a trossos. Renta les cloïsses en aigua freda.

    Posa un raig d’oli doliva verge extra a la paella. Daura-hi l’all i els pebrots, sala’ls i cuina’ls uns minuts. Afegeix-hi els brins de safrà i els tomàquets ratllats. Cuina-ho un parell de minuts i incorpora-hi la sípia i les cloïsses. Segueix cuinant-ho fins que les cloïsses s’obrin.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi l’arròs i cou-lo uns minuts juntament amb el sofregit, fins que simpregni dels sabors. En aquest moment, posa-hi també els musclos i les gambes pelades.

  4. Pas 4

    Aboca-hi el brou de marisc. Quan trenqui el bull, abaixa una mica el foc i deixa-ho així uns 15-20 minuts. Aproximadament 5 minuts abans d’acabar la cocció, coloca damunt de la paella les gambes sense pelar iuns quants musclos amb closca.

  5. Pas 5

    Deixa-la reposar 5 minuts abans de servir.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later