Una carbonara vegana boníssima, molt fàcil de fer i amb un ingredient estrella: l’anacard!
Receptes
Pasta amb carbonara vegana d’anacards
Ingredients
- 320 g d’espaguetis
- 1 porro
- 1 carbassó mitjà
- 200 g de xampinyons
- 1 pastanaga
- Oli d'oliva verge extra Borges
Per a la salsa
- 100 g d’anacards crus Borges
- 2 cullerades de llevat nutricional
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 got de beguda de nous Borges Natura
- Un pessic de sal
Pas a pas
-
Pas 1
Bull la pasta seguint les instruccions del fabricant.
-
Pas 2
En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra, ofega el porro a foc mig. Quan ja s’hagi daurat, tira-hi la pastanaga tallada a rodanxes. Passats uns minuts, incorpora-hi el carbassó i els xampinyons i cuina’ls fins que totes les verdures quedin al dente. Salpebre-ho.
-
Pas 3
Per a la salsa d’anacards, deixa els anacards en remull durant unes hores perquè s’estovin. Escorre’ls bé i bat-los amb el suc de llimona, la beguda de nou i el llevat (si vols una salsa menys espessa, posa-hi més beguda de nou). Tira-hi un pessic de sal.
-
Pas 4
Vessa la salsa d’anacards a la paella de les verdures. Afegeix-hi els espaguetis quan siguin cuits i remena-ho tot junt, amb el foc apagat. Rectifica de sal si és necessari.