Receptes

Pasta amb carbonara vegana d’anacards

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Pasta carbonara vegana

Una carbonara vegana boníssima, molt fàcil de fer i amb un ingredient estrella: l’anacard!

Ingredients

  • 320 g d’espaguetis
  • 1 porro
  • 1 carbassó mitjà
  • 200 g de xampinyons
  • 1 pastanaga
  • Oli d'oliva verge extra Borges

Per a la salsa

  • 100 g d’anacards crus Borges
  • 2 cullerades de llevat nutricional
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 got de beguda de nous Borges Natura
  • Un pessic de sal

Anacard cru

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bull la pasta seguint les instruccions del fabricant.

  2. Pas 2

    En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra, ofega el porro a foc mig. Quan ja s’hagi daurat, tira-hi la pastanaga tallada a rodanxes. Passats uns minuts, incorpora-hi el carbassó i els xampinyons i cuina’ls fins que totes les verdures quedin al dente. Salpebre-ho.

  3. Pas 3

    Per a la salsa d’anacards, deixa els anacards en remull durant unes hores perquè s’estovin. Escorre’ls bé i bat-los amb el suc de llimona, la beguda de nou i el llevat (si vols una salsa menys espessa, posa-hi més beguda de nou). Tira-hi un pessic de sal.

  4. Pas 4

    Vessa la salsa d’anacards a la paella de les verdures. Afegeix-hi els espaguetis quan siguin cuits i remena-ho tot junt, amb el foc apagat. Rectifica de sal si és necessari.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later