Una pasta deliciosa i llesta en menys de 30 minuts!
Receptes
Pasta amb nous cruixents

Ingredients
- 360 g de pasta (tipus linguine o fusilli)
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 gra d’all
- 60 g de nous Borges
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
- Unes quantes fulles de julivert fresc
- Sal i pebre al gust
- 80 g de formatge parmesà ratllat
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la pasta en aigua amb sal seguint les instruccions del paquet. Reserva una tassa de l’aigua de cocció i escorre-la.
-
Pas 2
Escalfa dues cullerades d’oli d’oliva verge extra en una paella. Afegeix-hi l’all picat i les nous trossejades. Torra’ls lleugerament fins que es daurin.
-
Pas 3
Afegeix-hi el pa ratllat i la ratlladura de llimona i salteja-ho tot un minut més, remenant-ho constantment.
-
Pas 4
A la mateixa paella, tira la pasta cuita, un raig de l’aigua de cocció i una cullerada més d’oli d’oliva verge extra. Salpebra-ho al gust i barreja-ho bé.
-
Pas 5
Serveix-ho amb unes quantes fulles de julivert picat pel damunt i formatge parmesà ratllat.




