Receptes

Pasta amb pesto de nous i pèsols

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pasta amb pesto de nous i pèsols

Ingredients

  • 360 g de penne
  • 300 g de pèsols cuits
  • 100 g de nous Borges
  • 1 gra d'all
  • 70 g de parmesà ratllat (per al pesto) i 80 g més per completar el plat
  • 60 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • Unes fulles d'alfàbrega fresca

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la pasta segons les instruccions del fabricant. 

  2. Pas 2

    Tritura els pèsols, les nous, l’all, el parmesà, la sal, el pebre i l’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi una mica d’aigua per acabar d’ajustar la densitat del pesto. 

  3. Pas 3

    Barreja la salsa pesto amb els penne i decora el plat amb unes fulles d’alfàbrega i amb una mica de parmesà ratllat. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later