Una recepta molt fĂ cil, i que queda tan bĂ©! TâanirĂ de meravella amb qualsevol dinar en famĂlia.
Receptes
Delicioses pastanagues guisades amb espĂ rrecs i ametlles
Ingredients
- œ kilo de pastanagues tallades a la juliana
- Âœ kilo dâespĂ rrecs verds
- 1 ceba tendra
- 1 branqueta de romanĂ
- 60 g dâametlles torrades Borges
- 1 tassa dâoli dâoliva verge extra Borges
- 1 gra dâall
- 1 cullerada sopera de conyac
- 1 fulla de julivert fresc
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa prĂšviament el forn a 220 ÂșC. Col·loca en una safata les pastanagues (tallades en 4), el espĂ rrecs (tallats per la meitat), el romanĂ i la ceba tendra, i rega-ho tot amb la meitat de lâoli dâoliva verge extra. Salpebre-ho. Posa les verdures al forn durant uns 12 minuts, fins que quedin ben cuites.
-
Pas 2
Prepara una picada amb lâall, el julivert, les ametlles i el conyac: tritura-ho tot al vas de la batedora amb l’altra meitat d’oli d’oliva i tira-hi aigua (uns 30 ml) fins a aconseguir la textura que tâagradi. Afegeix la picada a les verdures i posa-les al forn 5 minuts mĂ©s.