Una recepta molt fĂ cil, i que queda tan bĂ©! T’anirĂ de meravella amb qualsevol dinar en famĂlia.
Receptes
Delicioses pastanagues guisades amb espĂ rrecs i ametlles
Ingredients
- ½ kilo de pastanagues tallades a la juliana
- ½ kilo d’espà rrecs verds
- 1 ceba tendra
- 1 branqueta de romanĂ
- 60 g d’ametlles torrades Borges
- 1 tassa d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 gra d’all
- 1 cullerada sopera de conyac
- 1 fulla de julivert fresc
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa prèviament el forn a 220 ºC. Col·loca en una safata les pastanagues (tallades en 4), el espà rrecs (tallats per la meitat), el romanà i la ceba tendra, i rega-ho tot amb la meitat de l’oli d’oliva verge extra. Salpebre-ho. Posa les verdures al forn durant uns 12 minuts, fins que quedin ben cuites.
-
Pas 2
Prepara una picada amb l’all, el julivert, les ametlles i el conyac: tritura-ho tot al vas de la batedora amb l’altra meitat d’oli d’oliva i tira-hi aigua (uns 30 ml) fins a aconseguir la textura que t’agradi. Afegeix la picada a les verdures i posa-les al forn 5 minuts mĂ©s.