Receptes

PastĂ­s de formatge amb llimona

20 min

Temps

6 persones

Racions

Fácil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Pastel de queso con limon

Ingredients

Per a la base

  • 40 g de mantega
  • 40 g d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 paquet de galetes maria (o de la varietat Digestive)

Per a la mousse de cheesecake

  • 1 kg de formatge cremĂłs
  • 200 ml de beguda de nous Borges Natura
  • 600 g de nata
  • 200 g de sucre
  • Ratlladura de llimona

Per a la gelatina de llimona

  • 200 g de suc de llimona
  • 650 g d’aigua
  • 100 g de sucre
  • 12 g de lĂ mines de gelatina neutra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tritura les galetes amb la picadora (si no en tens, les pots picar a mà). Mescla-les amb la mantega i l’oli d’oliva verge extra Borges fins que tot quedi ben integrat. Utilitza aquesta massa com a base del pastís: aplana-la amb el corró i disposa-la al fons d’un motlle. Pressiona-la bé perquè quedi compacta i sòlida.

  2. Pas 2

    Per preparar la mousse de cheesecake, mescla tots els ingredients amb la batedora fins a obtenir una crema consistent.

  3. Pas 3

    A continuació prepara la gelatina fent bullir l’aigua amb la pell de llimona i el sucre. Deixa-ho reposar durant cinc minuts i cola-ho. Escalfa-ho un altre cop y tira-hi la gelatina, prèviament hidratada, per tal que es desfaci i quedi la textura desitjada.

  4. Pas 4

    Cobreix la base de galleta amb la mousse de cheesecake i després amb la gelatina, encara tèbia.

  5. Pas 5

    Tapa el motlle hermèticament i refrigera el pastís durant un mínim de sis hores abans de consumir-lo.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later